< home | Onze partners | Links | Contact    
NL
CATERING

 Reserveer nu door hier te klikken

Vanaf heden kan u niet meer telefonisch reserveren maar dient u zich (uw kind) via onze webshop in te schrijven. 

Kids

Ook de kleinsten (vanaf 4 jaar) kunnen de piste op. FKI heeft aangepaste karts voor hen en op zondag begeleiden top-karters dit ontluikende talent.
 
 

Prijzen :

 
Karting for kinderen :  Min. lengte 1m, max. lengte 1m50  (dus van +/-4 tot +/-11 jaar)
OPGELET : indien uw kind te groot is zullen wij u 50€ terugbetalen daar wij kosten moeten betalen aan Ogone voor online betalingen.

Iedere zondag : 53€ per voormiddag (2 sessies, 45 min. in totaal)
Klantenkaart : 5.00€ / 3 jaar geldig  + gratis helmmuts. Inbegrepen persoonlijke ongevallenverzekering. (niet optioneel)
Voor een uitleg over het verloop van zo'n voormiddag, scroll verder omlaag.
 
Verjaardagen
U kan zelfs een feestje organiseren voor de allerkleinsten en dit op
- zaterdag om 12.00u of om 13.00u EN DIT ENKEL VOOR KINDEREN GROTER DAN 1M45
- zondag om 13.00u voor kinderen groter dan 1m20
en dit voor een minimum van 7 kinderen. De vermelde uren zijn aankomsturen.
 
Er zijn 4 verschillende formules : 
 
25€ voor 12' karting + 2 pannekoeken + 1 frisdrank + klantenkaart (verplicht)
21€ voor 12' karting + klantenkaart
41€ voor 2*12' karting + 2 pannekoeken + 1 frisdrank + klantenkaart
37€ voor 2*12' karting + klantenkaart.
 
 en dit per kind met een minimum van 7 deelnemers.
 
OPGELET : In een groep kinderen, moeten ze allen OF kleiner dan 1m45 OF groter dan 1m45 zijn opdat ze allen tesamen zouden kunnen rijden. De "groten" rijden met de volwassen karts en de "kleinen" met de "kinderkarts". Dit wil dus zeker niet zeggen dat u geen gemixte groep kinderen kan meenemen, alleen maar dat ze in 2 groepen zullen moeten rijden. U mag steeds uw eigen taart/cake meenemen (vergeet uw borden/bestek niet), dranken niet natuurlijk.

Gelieve ook steeds voor elk deelnemend kind een ouderlijke toelating door één van de ouders te laten ondertekenen. U kan deze HIER kan downloaden.

Meer info : [email protected]
 
Stages
Ook tijdens de schoolvakanties vinden de jongsten de weg naar onze karting. Wij zorgen op weekdagen voor een kindvriendelijke stage met opvang en dit tussen 8.30u en 16.00u.
Voor exacte data kan u ons best even mailen of opbellen of kijk eens naar ons "News" - Item.
 
 

HOE VERLOOPT EEN KINDERKARTING VOORMIDDAG? 

Door het grote succes die de kinderkarting iedere zondag kent heeft de directie van FKI besloten om deze op een volkomen innovatieve, meer gestructureerde en educatieve manier te organiseren. 

Dit is de reden waarom u vanaf heden steeds een plaats voor uw kind moet reserveren en dit ten laatste op zaterdagmiddag 16u. (elke inschrijving na 16u zal niet meer aanvaard worden). U dient bij de inschrijving zijn/haar naam op te geven, samen met zijn/haar categorie (piloot, stagiair, beginneling). I

Als deelnemer aan de zondagochtendstage MOET U STEEDS de zondagvoormiddag vrij houden tussen 8u45 en 14u30 daar wij nooit voor de zaterdagnamiddag 16u00 weten hoeveel kinderen er zullen ingeschreven zijn en wij de groepen opstellen aan de hand van het aantal inschrijvingen. Iedere zaterdag zal u een sms ontvangen (tussen 16u en 20u) met daarin het exacte aankomstuur. VERGEET DUS ZEKER NIET UW GSM NR. CORRECT IN TE VULLEN WANNEER U UW GEGEVENS ACHTERLAAT. 

Gelieve ons niet meer te mailen met "speciale" verzoeken in de stijl van : kan u X in dezelfde groep zettten als zijn vriend Y, of nog, kunnen we morgen niet om X uur komen omdat dit of dat, enz. We hebben elke week een hoop inschrijvingen en steeds meer mensen sturen ons zulke mails. HET IS ONMOGELIJK VOOR ONS OM MET DIT ALLES REKENING TE HOUDEN, dus vanaf heden zullen wij niet meer op zulke mails antwoorden. Een vraag tot aanpassing van datum wegens ziekte of een andere geldige reden : GEEN ENKEL PROBLEEM. Dank u voor uw begrip.

INDIEN U WIL DAT UW KIND IN DEZELFDE GROEP RIJDT ALS EEN VRIENDJE/VRIENDINNETJE (of meerdere) DAN MOET U 1 ENKELE INSCHRIJVING DOEN VOOR DE HELE GROEP...dus 1 ouder betaalt voor iedereen via de site.

Er wordt  tijdens de lessen veel meer de nadruk gelegd op het aanleren van goede rijgewoonten dan op het gewoon *rondjes laten rijden*. Elk kind zal op een kindervoormiddag 45 min. (2*+/-22 min) rijden en dit voor de prijs van 53 Euro.

Indien u nog vragen hebt over deze kindervoormiddagen kan u ons steeds op het gewone e-mail adres bereiken.
 

 Reserveer nu door hier te klikken

 

Bij een eventuele (gedeeltelijke) terugbetaling zal een administratieve kost van 3€ worden aangerekend.

Openingsuren
Maandag tot Donderdag : 16.00u - 23.00u (start van de laatste sessie om 22.30u)
Vrijdag : 16.00u - 24.00u (start van de laatste sessie om 23.30u)
Zaterdag : 12.00u - 24.00u (start van de laatste sessie om 23.30u)
Zondag : 08.30u - 13.30u (enkel kinderkarting) en 13.30u - 23.00u (start van de laatste sessie om 22.30u)

NEWS - FKI

Kids Stages 2020 Ziehier de data tijdens dewelke er in 2020 kinderstages ...
> meer info
 
Copyright ®    l    First Kart ‘Inn Budasteenweg, 2 - 1830 Machelen      Tel: 02/251.50.04   Fax: 02/251.95.90   Mail: [email protected]  Server time: 17:07:54
référencement seo